Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du CB navnet ditt fødselsdatoen din og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: CB Ola Hansen 0405190 ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6.- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet. Du kan også bestille time eller reseptfornyelse  via helsenorge.no . Det er helt gratis å bruke helsenorge.no.

Vi minner om at det i hovedsak kun er èn problemstilling pr legetime. Oppgi hva det gjelder når du bestiller timen, så kan sekretæren sette av den tiden som trengs, evt flere timer dersom det er behov for det.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send CB navnet ditt og fødselsdato med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. 

Avbestilling av time må skje senest 24t i forkant, innenfor klinikkens åpningstider. Har du time en mandag må avbestillingen skje fredagen i forveien. Ved for sen avbestilling blir du belastet for legetimen, og mottar en faktura per post. Det vil da tilkomme et fakturagebyr. Dette gjelder også barn og pasienter med frikort.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Ring legesenterets sentralbord for bestilling eller sende sms for å fornye resepter.